Yritys

Tilausliikenne Raaseporin historia alkaa vuodesta 1988. Olof Gvanströmin halu siirtyä eläkkeelle johti Timo Toivosen siirtymiseen kuorma-auto tehtaalta henkilökuljetukseen. Taksiluvat saatiin ja toimintaa harjoitettiin myöhemmin muotiin tulleella 24/7-periaatteella.

90-luvun laman jälkeen toiminta vilkastui ja toiset taksiluvat saatiin. Koulukuljetukset toivat vähitellen yhä suuremman osan liikevaihdosta.
Yhtiömuoto on muuttunut toiminnan laajenemisen myötä ja 1999 perustettiin Pohjan Palvelutaksit Oy.

Linja-autoalan lupapolitiikan muuttuminen avasi myös Pohjan Palvelutaksille mahdollisuuden joukkoliikennelupaan. Kurssien käymisen jälkeen luvat saatiin ja koulukuljetukset siirtyivät pikku hiljaa linja-autojen kontolle.
Linja-autojen myötä myös keikkojen luonne alkoi muuttua, erilaiset yhdistykset ja yhteenliittymät laajensivat toimenkuvaa.

Kun Taksien toiminta 24/7-periaatteella ja tilausajojen yhteensovittaminen alkoi tuottaa ongelmia, oli aika luopua taksitoiminnasta ja muuttaa yhtiön nimi paremmin toimintaa kuvaavaksi Tilausliikenne Raaseporiksi. Vuonna 2015 on henkilöliikennettä hoidettu 27 vuotta.

Toivon että voimme kokemuksellamme auttaa aina vain paremmin kaikkia asiakkaitamme.

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...